Adoptie op afstand

  Random image

Door middel van adoptie op afstand willen wij honden die heel graag een eigen plekje willen, maar bij wie dat niet zo snel lukt, in het zonnetje zetten. Wij hopen dat ze, door middel van de extra aandacht die ze hierdoor krijgen meer kans maken op echte adoptie.

Tweede doel is om met het geld dat er door de adoptie op afstand wordt ontvangen het asiel te ondersteunen. Met andere woorden, het geld komt dus niet ten gunste van 1 hond, maar van alle honden in het asiel die het nodig hebben.

Het is ook altijd mogelijk om een pakketje voor uw hond te maken. Stuur hiervoor een mail naar adoptieopafstand@asieldieren-arca.nl. U krijgt dan het adres waar u het heen kunt sturen en zij zorgen dat het in Spanje komt.

Als u een hond op afstand adopteert, zullen wij u af en toe een nieuwe foto sturen en een korte update van de door u op afstand geadopteerde hond. Wij vragen hiervoor een minimale bijdrage van € 7,50 per maand.  U mag er natuurlijk altijd voor kiezen om een hoger bedrag per maand over te maken. Deze kan, onder vermelding van adoptie op afstand en dan de naam van de door u uitgezochte hond, worden overgemaakt op rekeningnummer NL47INGB0009246087 van stichting Hondjes en katjes Arca te Maarssen. Natuurlijk bent u altijd van harte welkom in het asiel om de door u op afstand geadopteerde hond in het echt te ontmoeten. Wij raden u aan van te voren even contact op te nemen met ons, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er iemand ter plekke is die u kan opvangen.