Bella

Ras: kruising

Geslacht: teef

Geboortedatum: 2022

Grootte: verwacht 30-35cm

Beschrijving:

Update 02/2023: Bella, geboren september 2022, is op 4 februari 2023 in Nederland aangekomen en naar een opvanggezin in de provincie Utrecht gegaan. In het opvanggezin woont ze samen met nog 3 andere hondjes, een kat en konijnen. Ze doet het heel goed en gaat met alle dieren goed om. Het konijn vindt ze interessant en ze reageert vriendelijk. Ze ontpopt zich tot een vrolijke, ondeugende pup en draait al volledig mee in de roedel en in huis.

Kort na aankomst in Nederland kreeg Bella last van jeuk aan haar oortjes. Het bleek oormijt te zijn en daar is ze voor behandeld. Deze behandeling (pipetjes) moet nog 2 keer worden herhaald. Een eventuele adoptant krijgt deze pipetjes mee.

Volgens het opvanggezin is Bella een heel slim hondje en leert ze snel. Ze wil graag bij haar grotere pleegzusjes horen en kopieert hun gedrag. Zo heeft ze besloten dat ze geen puppenbrokjes meer wil eten, maar hetzelfde als haar pleegzusjes. Ze kan samen met de andere hondjes al prima eventjes thuisblijven en zit dan niet in een bench, maar loopt vrij rond in de huiskamer. Ze kan de trap op maar niet naar beneden, dan gaat ze roepen of janken om geholpen te worden.

Bella vindt wandelen helemaal geweldig en loopt keurig mee aan de riem. Nieuwe honden die ze ontmoet vindt ze nog spannend, maar het gaat wel goed. Ze vindt eenden en vogels reuze interessant en gaat daar op af. Ook gaat ze tussen het riet op zoek naar muizen. Ze poept en plast buiten tijdens het wandelen, maar plast binnen ook nog op een vast plekje op de puppy trainer. Ze is dus nog niet helemaal zindelijk. Zoals iedere pup heeft Bella voldoende uitdaging nodig in de vorm van speelgoed, kauwbotten enz. anders zal ze haar tandjes in het interieur zetten.

Bella is graag buiten, geniet zij enorm van. Ze speelt graag met de andere hondjes. Dit weekend was Bella met een roedel van 8 hondjes buiten, dat ging prima. Ze is absoluut geen “Gucci in een tasje va Louis Vutton hondje”, is dol op ravotten. Bella heeft al lekker liggen rollen in dooie vis. Bella is een hondje met leuke fijne en veel energie. Na het wandelen/spelen buiten gaat zij lekker in haar mandje thuis uitrusten en lekker liggen slapen.

Bella is aan de ene kant een pittige, ondernemende pup die weet wat ze wil, maar aan de andere kant nog onzeker is. Zo vindt ze nieuwe mensen die ze niet kent in het begin nog wel spannend en dan kijkt ze even de kat uit de boom. Bella was echter na een week in haar nieuwe opvanggezin al erg gehecht aan haar opvangbaasje en houdt van knuffelen dus dat bewijst dat ze zich snel kan aanpassen aan nieuwe mensen en nieuwe situaties

Voor Bella zoeken wij een baasje die zich realiseert dat het opvoeden en begeleiden van een pup tijd en soms veel geduld kost. Die snapt dat een ongelukje nog kan gebeuren of dat er soms iets wordt gesloopt. Bella is heel graag buiten en we denken dat ze heel blij wordt van een huis met een tuin waar ze lekker in kan ravotten. Het liefst is er een hondenvriendje aanwezig waar ze mee kan spelen en van kan leren. Bella kan in een gezin met kinderen worden geplaatst.

Bella is samen met haar moeder Daisy en haar broers Doug en Toby en zus Sammy door de politie in beslag genomen bij een man die lange tijd op straat heeft geleefd en niet langer voor de honden kon zorgen.

Bella is een leuke speelse blije pup die goed opgroeit bij haar moeder in het opvanggezin. Zij staat open en blij in het leven.

Voor Bella zoeken wij een baasje die zich realiseert dat het opvoeden en begeleiden van een pup tijd en soms veel geduld kost. Die snapt dat een ongelukje nog kan gebeuren. Het zal ook zeker nog voorkomen dat deze dame haar tandjes ergens in zet en dus iets sloopt.
Meer info of reserveren: info@asieldieren-arca.nl (input 12/2022)