Bernie

Ras: kruising

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2013

Grootte: 50-55cm

Beschrijving:

Update 03/2023: Bernie is inmiddels 10 jaar en zit in een gastgezin. In huis is het een rustige jongen die graag lekker op de bank hangt. Hij is ook gek op zijn pleegbaasje en knuffelt graag met haar. Buiten gaat hij graag mee een rondje wandelen. Hij loopt daarbij bijna altijd los, blijft netjes in de buurt van zijn baasje en luistert goed. Bernie is gek op autorijden.

Lieve Bernie heeft artrose in de heupen en mogelijk spondylose in de rug. Hij is altijd vrolijk en geniet van het leven. Wie geeft deze lieverd een eigen thuis met een heerlijk warm kussen waar hij mag genieten van zijn oude dag?

Bernie werd begin september op straat gevonden in erbarmelijke toestand. Als gevolg van schurft en leishmania had hij geen haar meer op zijn lijf staan en had hij ook vreselijke niet-genezende wonden. We zijn inmiddels 5 maanden verder en hij is weer helemaal opgeknapt, heeft weer een mooi vachtje (op wat kale plekken door littekens na) en alle wonden zijn genezen.

Bernie zoekt een lief gezin waarin hij mag gaan genieten van het leven. Zijn leishmania is inmiddels goed onder controle, maar hij zal hier nog wel langdurig medicatie voor moeten krijgen. Zijn adoptiebedrag is om die reden aangepast. Meer info of reserveren: info@asieldieren-arca.nl (input 01/2021)