Boira

Ras: kruising weimaraner

Geslacht: teef

Geboortedatum: 2016

Grootte: ca 60cm

Beschrijving:

Prachtige 6 jarige Boira is samen met een andere hond gezien bij een chalet in Perelló. Zij had scheuren in haar poten waardoor ze niet meer kon lopen. Een paar dagen later kwam de eigenaar en gaf hij Boira aan het asiel. Zij is weer een geval van een jachthond die als werkmachine gebruikt wordt. Om de een of andere reden vond de jager haar niet goed meer en deed hij haar weg.

Boira is een lief meisje, heeft geen problemen met nieuwe mensen. Momenteel zit zij enkel met reuen waar zij het heel goed mee kan vinden. Of zij met teven kan, is nog niet bekend. Zij heeft een paar dagen terug haar eerste wandeling met een vrijwilliger in Arca gemaakt. Dit deed zij bijzonder goed. Wellicht was dit voor het eerst dat Boira met een tuigje liep.

Uit bloedonderzoek is gebleken dat Boira positief is getest op Filaria en Leishmania. Hier leest u daar meer over. Boira valt in categorie 1 die wordt beschreven.

Wie geeft dit ontzettend lieve meisje een eigen warme mand waar zij van een huiselijk leven mag genieten? Voor meer info of reserveren: info@asieldieren-arca.nl (input 01/2023)