Bruce

Ras: HTK

Geslacht: kater

Geboortedatum: 2018

Beschrijving:

Bruce was een geliefde huiskat tot mevrouw zwanger werd. Toen werd hij vaak naar buiten gegooid. Bruce werd ziekjes en er werd niets aan gedaan. Toen hij echt snotterig en onverzorgd werd, mocht hij het huis niet meer in.

Natuurlijk hebben wij Bruce liefdevol opgenomen en verzorgd, waardoor hij er nu weer veel beter uitziet. Bruce zelf is zijn vertrouwen in mensen hierdoor echt niet kwijtgeraakt, hij vindt alles en iedereen lief!

Andere katten? Bruce is niet onder de indruk. Kinderen? Vindt Bruce alleen maar gezellig. Op schoot? Houdt hij van. Spelen? Graag! Chagrijnig kijken maar enorm knuffelig zijn? Dat is zijn specialiteit!

Momenteel zit Bruce in opvang in Zwolle, waar hij les krijgt in spelen met hengels. Dat vindt hij namelijk óók heel leuk…maar hij kan het nog niet zo goed. Ooit, Bruce, ooit gaat het je lukken!

Ben jij nou ook dol op knuffels, hou je van een berg warmte op je schoot, kan je de hengelles overnemen en vind je regelmatig borstelen geen probleem? Dan is Bruce je man! Meer info of reserveren: katjesarca@gmail.com (input 11/2022)