Casimir

Ras: braque

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2017

Grootte: 50-55cm

Beschrijving:

Update 02/2023: Casimir is zo’n vrolijke en sociale hond, is een blij ei. Zodra je zijn kennel in komt, komt hij naar je toe om je met een vrolijke kwispel te begroeten. Hij is heel relaxt, heeft een stabiel en rustig karakter.

Casimir is gevonden in El Perelló. Helaas is niemand hem op komen halen. Hij mist een deel van zijn linker voorpoot. Onze dierenarts heeft er naar gekeken. Het lijkt aangeboren te zijn en niet (slecht of fout) geamputeerd. Casimir zelf heeft hier totaal geen last van. De kans op artrose zou mogelijk wat groter kunnen zijn als hij ouder wordt.

Casimir kan met alle honden, is heel sociaal. Hij is heel aanhankelijk, gaat heel open en blij op vreemden af, wil knuffelen met iedereen.

Casimir is met de vrijwilligers mee geweest naar de stad Tortosa. Hij vond dit geweldig, genoot hier enorm ervan. Hij liep lekker mee en keek blij en nieuwsgierig om zich heen.

Wie geeft deze lieverd van 5 jaar een nieuw thuis, waar hij mag genieten van een huiselijk leven? Meer info of reserveren: info@asieldieren-arca.nl (input 12/2022)