Casimir

Ras: braque

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2017

Grootte: 50-55cm

Beschrijving:

Update 08/2023: Casimir heeft het geluk dat hij bij een opvanggezin in Spanje zit, zodat hij kan wennen aan een thuissituatie. Hij geniet hier volop van, van alle aandacht, het huiselijk leven. Casimir laat zien dat hij toe is aan zijn volgende stap, zijn eigen forever home.

Wie geeft deze lieverd een eigen thuis waar hij veel liefde kan en mag geven? Nieuwsgierig geworden, heb je vragen over Casimir of wil je hem adopteren, stuur een mail naar info@asieldieren-arca.nl

Update 04/2023: Een fijne familie in Spanje had Casimir geadopteerd. Helaas werd duidelijk dat hij niet met katten kan. Met pijn in het hart hebben adoptanten Casimir moeten terugbrengen. Adoptanten geven aan dat hij een blije vrolijke en aanhankelijke hond is en het heel jammer vinden dat hij niet met katten kan.

Update 02/2023: Casimir is zo’n vrolijke en sociale hond, is een blij ei. Zodra je zijn kennel in komt, komt hij naar je toe om je met een vrolijke kwispel te begroeten. Hij is heel relaxt, heeft een stabiel en rustig karakter. Hij altijd de rust zelve.

Input 12/2022: Casimir is gevonden in El Perelló. Helaas is niemand hem op komen halen. Hij mist een deel van zijn linker voorpoot. Onze dierenarts heeft er naar gekeken. Het lijkt aangeboren te zijn en niet (slecht of fout) geamputeerd. Casimir zelf heeft hier totaal geen last van. De kans op artrose zou mogelijk wat groter kunnen zijn als hij ouder wordt.

Casimir kan met alle honden, is heel sociaal. Hij is heel aanhankelijk, gaat heel open en blij op vreemden af, wil knuffelen met iedereen.

Casimir is met de vrijwilligers mee geweest naar de stad Tortosa. Hij vond dit geweldig, genoot hier enorm ervan. Hij liep lekker mee en keek blij en nieuwsgierig om zich heen.