Cheetos

Ras: podenco

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2020

Grootte: 50-55cm

Beschrijving:

Update 11/2022: Inmiddels is gebleken dat Cheetos positief is getest op Leishmania. Hier leest u daar meer over. Cheetos valt in categorie 2 die wordt beschreven.

Cheetos is mee geweest voor een wandeling. Gezellig mee met de auto en daarna lekker aan de wandel. Dit deed Cheetos super goed, genoot hier enorm van. Mee naar de stad en even wat drinken was een groot feest.

Cheetos is gered uit een bassin in Aldover. Deze lieverd lag onder erbarmelijke omstandigheden op een matras in het diepe bassin. Gelukkig zat er geen water in, maar hij kon er absoluut niet uit. Wij weten niet hoelang hij daar heeft gelegen. Zijn magerheid geeft aan dat hij zeker dagen zonder eten daar heeft gelegen.

In zijn eerste 48 uur in Arca heeft hij zijn voedsel bewaakt, wilde hij niets delen. Nu hij weet dat er voor iedereen eten is, bewaakt hij zijn eten niet langer en is hij heel relaxt.

Cheetos is een aanhankelijke, grappige, vriendelijke en gehoorzame podenco. Hij is heel sociaal naar zijn kennelgenoten, is een open blij ei, altijd vrolijk.

Cheetos wil heel graag in een huis wonen. Wie geeft hem deze kans, adopteert hem en gaat met hem de wereld verkennen? Meer info of reserveren: info@asieldieren-arca.nl (input 09/2022)