Clara

Ras: podenco

Geslacht: teef

Geboortedatum: 2016

Grootte: 60-65cm

Beschrijving:

Update 06/2023: Clara is een “oma” tussen de honden, ze wil graag rust om haar heen. Bij nerveuze of energieke honden voelt zij zich een beetje ongemakkelijk. Clara is inmiddels gewend aan het asielleven, heeft geen problemen met mensen en is sociaal naar andere honden. Clara kan goed als alleen hond bij een baasje/familie geplaatst worden. Is er al een andere hond aanwezig, moet dit wel een rustige hond zijn.

Nieuwsgierig geworden naar Clara, wil je meer informatie of wil je haar adopteren, stuur een mail aan info@asieldieren-arca.nl.

Input 01/2023: Dit is weer het verhaal dat wij veel horen van jagers die ouder worden, stoppen met jagen en hun honden niet meer nodig hebben. Gelukkig zijn er jagers die hun honden komen brengen en hen niet op straat dumpen. Een paar weken geleden kwam Clara samen met Cleo en Portu bij Arca binnen. Het nichtje van de jager vroeg Arca om hulp de honden op te nemen en een liefdevol thuis voor hen te zoeken.

Het asielleven is even wennen voor Clara. Gelukkig heeft Clara het vertrouwen in de mensen niet verloren, laat zij zich voorzichtig aanraken.