Danny

Ras: kruising

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2023

Grootte: verwacht 40cm

Beschrijving:

Update 08/2023: Danny is de grootste en de flinkste van het nest. Hij speelt graag met zijn broertjes en zusjes. Danny is een vrolijk ventje. Hij is een vriendelijk, voorzichtig, kalm en aanhankelijk mannetje. Wilt u meer informatie of Danny adopteren, hem zijn eigen thuis geven waar hij verder op mag groeien, dan nodigen wij u uit om een mail te sturen naar info@asieldieren-arca.nl.

Input 05-2023: Op 10 mei 2023 werd Arca gebeld door mensen die een nest pups hadden dat ze niet konden houden. Hun hond was, tijdens haar loopse periode, een gezellige reu tegen gekomen. Ze hebben het vast heel gezellig gehad want uiteindelijk werden er een aantal pupjes geboren. Gelukkig mochten ze allemaal bij hun mama blijven. Maar nu zijn ze 8 weken, geboren maart 2023, en kunnen (willen) de mensen ze niet langer houden. Daarom wonen deze pups nu in de puppenopvang.

De teefjes heten Sandy, Betty, Frenchy, Marty en Jan. De reutjes heten Danny, Kenickie en Doody.

De moeder is niet al te groot maar we hebben geen idee van de papa. Het is dus nog lastig om te voorspellen hoe groot de hondjes worden. We verwachten een kleine middenmaat. Laatste foto is van moeder van de pups.

Op dit moment is het nog te vroeg om iets over de karakters van de pups apart wat te zeggen. We zullen daarom in de loop van de tijd de website aanvullen met meer informatie.