Dimi

Ras: kruising

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2020

Grootte: ca 30cm

Beschrijving:

Het baasje van Dimi gaat samenwonen en helaas is de partner heel erg allergisch voor honden. Er is lang geprobeerd om te kijken of het toch gaat, maar het is niet te doen. Daarom is met pijn in het hart besloten om een ander huisje voor hem te zoeken.

Dimi is een heel aanhankelijk hondje, is echt een knuffeldier en wil het liefst zoveel mogelijk op schoot zitten met met je spelen. Hij geniet van lekker buiten rennen, waarna hij lekker een paar uur gaat liggen slapen.

Bij nieuwe mensen, vooral mannen, kijkt Dimi heel even de kat uit de boom. Is hij eenmaal gewend, dan komt hij gezellig bij je liggen en knuffelen. Hij is heel sociaal naar andere honden.

Het ideale plekje is bij een gezin met kinderen of een actief gepensioneerd echtpaar waar hij lekker veel aandacht krijgt, veel mee naar buiten kan en waar hij niet veel alleen thuis hoeft te zijn. Alleen thuis zijn kan hij prima een paar uurtjes. Echt leuk vindt hij dat niet, ligt te wachten tot je thuis bent.

Nieuwsgierig geworden naar Dimi, wil je meer informatie of wil hem graag een nieuw liefdevol thuis geven, stuur een mail naar info@asieldieren-arca.nl (input 06/2023)