Drac

Ras: kruising herder border collie

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2021

Grootte: ca 45-50cm

Beschrijving:

Update 08/2023: Inmiddels is Drac gewend in Arca. Hij zit niet meer bij Moxito, zodat hij zichzelf kan ontwikkelen. Drac zit nu in een kennel met een reu en een teef waar hij het heel goed mee kan vinden. Een vrijwilliger die hij niet kent, is in zijn kennel geweest. Hij kijkt even de kat uit de boom, laat zich lekker kroelen, ging dit vol vertrouwen tegemoet. Drac is een heel lieve hond, die je vragend aankijkt wat je van hem wil.

Bent u die leuke baas of dat gezellige gezin waar Drac mag komen wonen? Of wilt u meer over hem weten? Mail dan naar info@asieldieren-arca.nl

Update 07/2023: Drac vindt het nog wel wat spannend in Arca, gaat wel steeds meer wennen. Hij laat zich steeds makkelijker kroelen. Dat is heel fijn zo kan hij langzaam wennen dat hij straks ook een riem om kan om mee te gaan wandelen. Dat kan op dit moment nog niet. Hoe hij met andere honden, behalve Moxito is, is nog niet bekend. We laten hem eerst even lekker landen en wennen aan het asielleven en mensen.

Input 04/2023: Drac heeft samen met Moxito tijden rondgezworven. Gelukkig waren er mensen die zich om hen bekommerden en hun best bleven doen hen te vangen. Eindelijk na een jaar is het gelukt en zijn Drac en Moxito gevangen en naar Arca gebracht. Waar zij niet langer op zoek hoeven naar eten en drinken, dit staat voor hen klaar en zij genieten van de aandacht van de vrijwilligers.

Drac trekt zich op aan Moxito. Zo mooi te zien dat Drac ondanks het zwerven en weinig contact met mensen, toch nieuwsgierig is naar mensen. Hij kijkt de kat uit de boom. Kent hij je, neem je de tijd bij hem te gaan zitten, dan komt hij nieuwsgierig naar je toe. Wil hij toch wel voorzichtig met je kroelen.