Duque

Ras: kruising herder

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2020

Grootte: ca 60cm

Beschrijving:

Update: 01/2023: Inmiddels is Duque klaar met zijn behandeling voor schurft en groeit zijn vacht mooi aan. Hij is inmiddels gewend in Arca en is een enorme lieverd die sociaal is naar alle honden (reuen en teven), dol is op de vrijwilligers en lief is met kinderen.

Duque is met de vrijwilligers mee geweest naar de stad Tortosa. Hij vond dit geweldig, genoot hier enorm ervan. Duque liep lekker mee en keek blij en nieuwsgierig om zich heen.

Bij Duque is een preventieve bloedtest uitgevoerd op ziekten die voorkomen in landen rondom de Middellandse Zee. Alle uitslagen zijn in orde, dat wil zeggen dat hij de ziekten  niet heeft.

Duque wil heel graag een eigen thuis. Wie geeft hem zijn eigen nieuwe warme mand waar hij veel liefde mag geven en ontvangen? Voor meer info of reserveren: info@asieldieren-arca.nl

Lieve prachtige 2 jarige Duque is half juni 2022 via de politie binnengekomen bij Arca. Zijn lijf zat vol schurft, waar hij in het asiel meteen voor behandeld is. Ondanks dat hij slecht verzorgd was, is het een heel lieve sociale en goed getrainde hond die goed luistert.

Eind juni 2022: Na een aantal weken van behandeling van de schurft heeft Duque nog een paar weken nodig om te herstellen. Zijn uiterlijk ziet er veel beter uit. Hij heeft op sommige delen van zijn lijf geen vacht, maar gelukkig gaat zijn herstel voorspoedig. Op sommige delen van zijn lijf, vooral in zijn nek, heeft hij nog weinig vacht.

Duque is een heel aanhankelijke, intelligente en gehoorzame hond, is dol op spelen met andere honden en houdt van knuffelen met de vrijwilligers. (input 06/2022)