Eros

Ras: duitse herder

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2018

Grootte: ca 60cm

Beschrijving:

Update 08/2023: Eros is dol op de aandacht van de vrijwilligers vooral als je lekkere voertjes bij je hebt. Ondanks dat hij alleen zit, is hij niet waaks op zijn kennel, begroet hij je bij binnenkomst met een kwispel en komt hij met je knuffelen. Hij is een grote lieve lobbes.

Nieuwsgierig geworden naar Eros, wil je meer informatie of hem adopteren stuur een mail aan info@asieldieren-arca.nl.

Update 06/2023: Eros is inmiddels gewend aan het asielleven. Op dit moment zit Eros alleen. De andere Duitse Herder waar hij samen mee naar Arca is gebracht, zit op dit moment in een opvanggezin. Eros is mee uit wandelen geweest, hier geniet hij enorm van. Voor Eros zoeken wij een baasje/familie die bekend is met Duitse Herders die de onafhankelijke lompe Eros begrijpt en hem een liefdevol thuis willen geven.

Input 02/2023: Prachtige Eros is enkele weken geleden door zijn baasje naar het asiel gebracht. Zoals vaak, is het verhaal dat hij gaat verhuizen en zijn honden niet mee mag nemen.

Eros is vrij onafhankelijk, hij moet enorm wennen aan het asielleven. Alle drukte om hem heen. Eros is heel sociaal naar andere mensen, is niet bang voor vreemden. Eros zit op dit moment met een andere Duitse herder die hij kent. Hoe hij zal reageren op een erf met andere honden is op dit moment nog niet bekend.