Foxy

Ras: kruising

Geslacht: teef

Geboortedatum: 2015

Grootte: 45-50cm

Beschrijving:

Update 08/2023: Foxy is zo blij wanneer vrijwilligers de kennel in komen, zij komt meteen nieuwsgierig naar je toe en een knuffel halen. Eerder was Foxy wat aan de zware kant, wat ziet ze er nu goed uit, is wat kilo’s lichter. Foxy is vooral heel blij, geniet volop van het leven. Zij is sociaal naar alle honden in haar kennel, kan het met allen heel goed vinden.

Foxy zoekt een rustig huisje waar ze de tijd krijgt om te wennen. Ze speelt heel graag met een balletje en is voergericht, waar zij goed met te trainen is. Ze zoekt wel een baas die ervaring heeft met honden die de kat uit de boom kijken en de aanwezigheid van een andere stabiele hond om zich aan op te trekken is een pré.

Nieuwsgierig geworden naar Foxy, wil je meer info of haar adopteren, met Foxy in haar eigen tempo de wereld verkennen, stuur een mail naar info@asieldieren-arca.nl

Update 02/2023: Foxy is inmiddels niet zo bang meer voor vreemden. Zodra je haar kennel inkomt, komt ze vrolijk kwispelend naar je toe om een koekje of knuffel te halen. Ze is heel sociaal naar andere honden.

Input 04/2019: Foxy zit al weer een tijdje in Arca. In het begin was ze erg bang, maar het begint gelukkig minder te worden. Bij vreemden durft ze wel een koekje aan te pakken en balletje te vangen en terug te brengen, maar die kunnen haar nog niet aaien. Haar vaste verzorgers kunnen haar wel gewoon aanhalen.

Foxy is op afstand geadopteerd door Saskia Hoeksma