Gus

Ras: kruising

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2021

Grootte: 29cm

Beschrijving:

Sinds juli 2022 zit dit vrolijke lieve ventje in Arca. Een man vond hem op de Aldover snelweg en nam deze lieverd mee naar zijn boerderij. Daar hij grote honden heeft, was hij bang dat zijn grote honden hem omver zouden lopen, hem per ongeluk pijn zouden doen omdat hij soms zo zwalkt tijdens het lopen.

Gus is heel sociaal naar alle honden, reuen en teven. Hij is heel aanhankelijk naar mensen, houdt van knuffelen. Gus heeft een aparte manier van lopen, kruist soms zijn poten en tilt deze op een speciale manier op. In eerste instantie werd gedacht dat dit kwam omdat hem niets geleerd was, hij de mogelijkheid niet had gehad te lopen.

Nu Gus een maand in het asiel is en er geen verandering optreedt, vermoedt de dierenarts dat deze manier van lopen aangeboren is bij Gus, dit neurologisch is. Het is heel aannemelijk dat dit lieve vrolijke ventje hier gewoon oud mee kan worden.

Wie geeft deze vrolijke open lieverd met zijn neurologische “aangeboren afwijking” een liefdevol thuis en gaat samen met hem de wereld verkennen? Meer info of reserveren: info@asieldieren-arca.nl  (input 08/2022)