Hanni

Ras: kruising

Geslacht: teef

Geboortedatum: 2022

Grootte: verwacht 30-35cm

Beschrijving:

Update 04/2023: Hanni is inmiddels een jonge hond van ca 7 maanden. Zij wacht af, moet nog heel veel leren. Hanni past niet in een druk gezin. Wie wil met haar met veel geduld en het liefst met een stabiele andere hond de wereld verkennen en realiseert zich dat Hanni een rugzakje heeft waar je met heel veel tijd en geduld langzaam een prachtige mooie band mee op kan bouwen?

Update 01/2023: Hanni is een heel lieve en rustige pup die weinig blaft. Zij kan ook heerlijk speels zijn, speelt graag met de andere pups. Zij is altijd even vrolijk en vriendelijk naar de andere honden en mensen.

Haar directe zus Nanni (inmiddels geadopteerd) heeft net als Hanni een rustig karakter. Moeder Fine is ook een heel evenwichtige hond.

Lieve leuke Hanni is een pupje, geboren september 2022, die samen met haar moeder Fine (inmiddels geadopteerd) en zus Nanni (inmiddels geadopteerd) door de politie in beslag zijn genomen bij een man die lange tijd op straat heeft geleefd en niet langer voor de honden kon zorgen.

Hanni is een leuke speelse blije pup die goed opgroeit bij haar moeder in het opvanggezin. Zij staat open en blij in het leven.

Wie geeft deze lieverd een liefdevol thuis en gaat samen met haar de wereld verkennen? Meer info of reserveren: info@asieldieren-arca.nl (input 12/2022)

Hanni