Hetty

Ras: kruising

Geslacht: teef

Geboortedatum: 2022

Grootte: verwacht 30-35cm

Beschrijving:

Update 08/2023: Hetty vindt nieuwe mensen spannend. Waar haar kennelgenootjes voorzichtig voertjes komen halen, blijft Hetty op de achtergrond. Nadat je een tijdje bij haar in de kennel hebt gezeten, gaat zij op een afstandje ontspannen liggen. Voor Hetty zoeken wij een familie/gezin die kunnen omgaan met een hondje die alles moet leren en veel nieuwe dingen spannend vindt.

Nieuwsgierig geworden naar Hetty, wil je meer informatie of Hetty adopteren en met haar in haar tempo de wereld verkennen, stuur een mail naar info@asieldieren-arca.nl

Update 04/2023: Hetty is inmiddels een jonge hond van ca 7 maanden. Zij wacht af, moet nog heel veel leren. Hetty past niet in een druk gezin. Wie wil met haar met veel geduld en het liefst met een stabiele andere hond de wereld verkennen en realiseert zich dat Henny een rugzakje heeft waar je met heel veel tijd en geduld langzaam een prachtige mooie band mee op kan bouwen?

Input 12/2022: Lieve leuke Hetty is een pupje, geboren september 2022, die samen met haar moeder Mimi en broer Milow en zus Ginger door de politie in beslag zijn genomen bij een man die lange tijd op straat heeft geleefd en niet langer voor de honden kon zorgen.

Hetty is een leuke speelse blije pup die goed opgroeit bij haar moeder in het opvanggezin. Zij staat open en blij in het leven.