Hoe kunt u helpen

 

Random image

Financiële hulp

Het onderhouden van de honden kost geld, veel geld. Met iedere adoptie vloeit er wel een bepaald bedrag terug naar het asiel in Spanje, maar dat is lang niet genoeg om alle kosten te kunnen betalen. Heel regelmatig komen er ook zieke of aangereden honden binnen die veel extra kosten met zich mee brengen. Financiële hulp is dan ook zeker welkom.

Ons rekeningnummer is NL47INGB0009246087 van stichting hondjes en katjes Arca te Maarssen.

Materiële hulp

Voer, medicatie, halsbandjes, lijnen, dekens…

Alles wat bij het houden van honden en katten komt kijken, kunnen wij gebruiken. Eens in de maand hebben we een transport van honden naar Nederland. Het busje waarmee de honden worden gebracht gaat vol met hulpgoederen weer mee terug naar Spanje en zo worden onze transporten optimaal benut.

Ook rommelmarktspullen kunnen we gebruiken, deze worden in Spanje verkocht op de markt en leveren zo ook weer geld op voor het onderhoud van de honden.

Mail ons als je spullen hebt, dan kijken wij voor het dichtstbijzijnde inzamelpunt bij jou in de buurt.

Vrijwilligerswerk

Honden plaatsen gebeurt niet zomaar, daar gaat een heel traject aan vooraf met mails, telefooncontact en huisbezoeken. Ook na de adoptie willen we graag contact houden met de nieuwe baasjes door middel van social media en nazorg. Al die taken kunnen we niet alleen en daar kunnen we jou hulp goed bij gebruiken.

Een speciaal plaatsje verdienen onze gastgezinnen, waar honden even kunnen bijkomen van de reis en daar zo goed mogelijk worden voorbereid op een definitief gouden mandje! Hier gaat veel tijd in zitten, maar je krijgt er ook veel liefde voor terug.

Wij zijn altijd op zoek naar:

  • huisbezoekers
  • gastgezinnen

Mail ons als je interesse hebt om wat voor ons te doen!

Sinds 1 okt 2019 hebben wij een ANBI status,
donaties die u aan ons doet zijn daardoor voor u belasting aftrekbaar.