Jack

Jack is bij zijn baas weggehaald in maart 2022. Daar zat hij al maanden vastgebonden onder een boom aan een ijzeren ketting. Hij had een klein huisje om in te slapen (waar hij eigenlijk te groot voor was). Hij kreeg daar eten en drinken en dat was het. Aandacht of liefde kreeg hij niet.

Toen de politie bij Jack ging kijken zagen ze dat hij een tumor had en er heel slecht aan toe was. Zijn baas is gearresteerd en er is een klacht wegens dierenmishandeling tegen hem ingediend.

Jack is in Arca goed opgevangen. Met behulp van de steun van onze Duitse collega’s van Hundeschnautzen in Not is hij geopeereerd en behandeld. Hij heeft ook leishmania en wordt hier nog voor behandeld.

Inmiddels is Jack goed opgeknapt en is hij dol op alle knuffels en aandacht die hij in Arca krijgt. Hij heeft moeite met de omgang met andere honden en heeft een grote kennel voor zichzelf. Vanwege zijn leishmania, leeftijd en probleem met andere honden is het heel moeilijk een baas / thuis voor hem te vinden. Daarom zoekt hij een adoptie baasje op afstand die hem af toe wat extra’s stuurt. Jack is geboren ongeveer 2012.