Jane

Ras: podenco

Geslacht: teef

Geboortedatum: 2023

Grootte: verwacht 50-55cm

Beschrijving:

Update 08/2023: Dat Sam en Jane in een kleinere kennel zitten zodat vrijwilligers lekker bij hun kunnen gaan zitten, werpt zijn vruchten af. Zij zijn beiden niet meer zo angstig voor mensen, hebben steeds meer vertrouwen. Een vrijwilliger die bij hen voor het eerst in de kennel kwam, werd nieuwsgierig begroet. Zij namen voertjes aan en lieten zich aaien. Ze zijn nog wel wat schrikkerig voor onverwachte bewegingen, herstellen hierna heel snel en willen dan toch weer bij je zitten.

Wie gaat de mooie uitdaging aan Jane een thuis te geven, met hem de wereld verkennen? Wil je meer informatie of hem adopteren, stuur een mail aan info@asieldieren-arca.nl.

Update 06/2023: Sam en Jane zijn ongelofelijk angstig voor mensen. Jane heeft veel meer tijd nodig en laat zich maar met mate aaien. Zij is niet op te pakken, dat vindt zij echt heel spannend. Zelfs Carmen en de vaste vrijwilligers lukt het niet. Als er dan wat dagen minder aandacht voor ze is gaan ze allebei weer achteruit. Ze zitten eigenlijk in een wat kleine kennel waar ze hun energie niet voldoende kwijt kunnen. Maar in een grotere kennel zijn ze niet meer te benaderen. In een kleinere kennel zijn ze beter benaderbaar, zijn ze te trainen, zodat ze kunnen gaan wennen aan mensen. Zodra ze beter te benaderen zijn, gaan ze naar een grotere kennel.

Wie gaat de mooie uitdaging aan Jane een thuis te geven, met haar de wereld verkennen? Wil je meer informatie of haar adopteren, stuur een mail aan info@asieldieren-arca.nl.

Input 04/2023: Prachtige mooie Jane, geboren januari 2023, is gevangen in een wilde groep van podenco’s. Deze groep wordt gevoerd door mensen om te proberen de honden te vangen. Dat is uiteindelijk gelukt met 2 volwassen teefjes, Jane en Sam.

De volwassen hondjes zijn te veel verwilderd. Zij zullen worden gesteriliseerd en worden dan teruggeplaatst in hun groep, daar zij nooit zullen gaan wennen in een huis en blij zijn en genieten van hun leven in hun groep.

Jane is nog iets afwachtend, wel heel nieuwsgierig, speels en wordt steeds brutaler. Onverwachte bewegingen vindt zij nog wat spannend, herstelt snel en komt dan toch even kijken.