Johnny

Ras: kruising breton

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2018

Grootte: 45cm

Beschrijving:

Update 02/2023: Vrolijke blije Jonny mocht met een van de vrijwilligers mee wandelen. Hier genoot hij zichtbaar van, hij loopt lekker mee aan de riem. Hij is zo’n blij ei geniet van alle aandacht, is dol op knuffelen. Jonny is mee geweest asperges zoeken. Dit vond hij geweldig.

Update 09/2022: Jonny is nog altijd een vrolijk en erg aanhankelijk ventje. Hij is blij met alle aandacht die hij kan krijgen. Jonny is dol op mensen, laat zich graag knuffelen.

Voor eten doet hij alles en is hij haantje de voorste. Op dit moment zit hij met wat verlegen honden, waardoor hij nu op de voorgrond kan treden. Honden in het asiel kunnen heel anders reageren in een thuissituatie. Waar zij in het asiel alle aandacht opeisen, kan het zijn dat in een thuissituatie dit niet nodig is en zij dit gedrag totaal niet laten zien. Zij rust vinden.

Mooie vrolijke Jonny is gered door brandweermensen uit het droge kanaal van Xerta. Bij aankomst in het asiel zat Jonny bij reuen en teven, waar hij heel onrustig was. Nadat hij even rustig alleen heeft gezeten, bijgekomen van alle commotie van het asielleven, is hij nu een rustig en relaxt ventje. Momenteel zit Jonny samen met een teefje, waar hij het goed mee kan vinden.

Jonny begroet je altijd vriendelijk, is een aanhankelijk en knuffelt graag. Met veel energie en plezier gaat hij voor je zitten om koekjes in ontvangst te nemen. Naar alle waarschijnlijkheid is Jonny gewend in een huis te wonen. Hij wandelt makkelijk mee, is dit gewend.

Jonny is op zoek naar een liefdevol thuis waar hij lekker mag genieten van een huiselijk leven waar hij zich lekker kan nestelen in zijn eigen warme mand. Meer info of reserveren: info@asielderen-arca.nl (input 07/2022)