Kali

Ras: kruising pointer

Geslacht: teef

Geboortedatum: 2022

Grootte: 60-65cm

Beschrijving:

Update 08/2023: Kali is helemaal gewend in Arca. Zij is zo’n ontzettend vrolijk meisje, geniet inmiddels van alle aandacht van de vrijwilligers. Kom je haar kennel in, begroet zij je met een vrolijke kwispel.

Nieuwsgierig geworden naar Kali, wil je meer informatie of wil haar graag een nieuw liefdevol thuis geven, stuur een mail naar info@asieldieren-arca.nl

Input 06/2023: Kali heeft het geluk gehad dat haar baasje haar niet gedumpt heeft maar naar het asiel heeft gebracht. Het verhaal dat wij dan meekrijgen klopt veelal niet. Kali zou door de andere hond van het baasje worden aangevallen. Wij denken dat Kali geen goede jachthond is, dat zij daarom wordt afgedankt.

In eerste instantie moest deze lieverd wennen in het asiel, wist ze niet zo goed hoe om te gaan met de liefde van de vrijwilligers. Menselijk contact was haar totaal vreemd. Na een paar dagen in Arca geniet Kali volop van alle aandacht en genegenheid van mensen. Vindt ze het heerlijk om in de Arca familie opgenomen te zien waar zij zoveel liefde krijgt en kan geven. Zo mooi te zien hoe zij het vertrouwen in mensen heeft behouden.