Kira

Ras: kruising

Geslacht: teef

Geboortedatum: 2019

Grootte: 55cm

Beschrijving:

Update 03/2023: Prachtige rustige zachtaardige Kira is in Nederland te bezoeken bij stg Rijpickerwaard. Zij is een open en ontzettend lief teefje die gewend is in een huis te wonen. Wie geeft deze lieverd een eigen thuis? Je krijgt aan haar een maatje voor het leven, die graag met je op pad gaat.

Update 02/2023: Lieve mooie Kira mocht vandaag mee wandelen. Je ziet dat zij is opgegroeid is in een huis met kinderen en is gewend aan een leven in de stad.

Lieve mooie Kira is met pijn in het hart door haar baasje naar het asiel gebracht. In verband met echtscheiding kan haar baasje niet langer voor haar zorgen.

Kira is drie jaar geleden geadopteerd vanuit Arca. Zij was een van de puppy’s die bij de Supeco-supermarkt in een winkelwagentje zijn achtergelaten.

Kira zit in een gemengde kennel, kan het goed vinden met reuen en teven. Zij is een vrolijk blij meisje die dol is op eten, graag voor je gaat zitten om een koekje te krijgen. Kira is dol op aandacht, knuffelt graag met je.

Vrolijke Kira wil heel graag weer in een huis wonen. Wie geeft haar een liefdevol thuis waar zij weer van een huiselijk leven mag genieten? Meer info of reserveren: info@asieldieren-arca.nl (input 09/2022)