Laos

Ras; kruising  herder  podenco

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2023

Grootte: verwacht 50cm

Beschrijving:

Arca werd geïnformeerd dat er een moeder met pups leefde op een boerderij dicht bij de weg in Ametlla del Mar. Ze werden al maanden gevoerd door een man, helaas lieten ze zich niet vangen. Uiteindelijk is er een vangkooi gezet, waardoor we moeder en haar pups konden vangen.

 

Laos was ziek, had parvo en moest in het ziekenhuis verblijven. Gelukkig gaat het nu goed met hem en mocht hij uit het ziekenhuis, is hij nu samen met broertjes Togo, Kuba en Riko bij zijn moeder Vicky.

 

Laos lijkt qua uiterlijk veel op zijn moeder. Hij is een leuke pup van ca 3,5 maanden jong. Hij is wat afwachtend, kijkt de kat uit de boom. Komen er vrijwilligers dan komt hij een koekje halen en kijkt je met zijn prachtige ogen aan. Zijn nieuwsgierigheid wint het, want hij wil eigenlijk gewoon graag geknuffeld worden.

 

Gaat je hart sneller kloppen bij het lezen van zijn verhaal en zien van foto’s en filmpjes, wil je meer info of hem adopteren, met hem de wereld verkennen, stuur een mail naar info@asieldieren-arca.nl (input 09/2023)