Lluna

Ras: podenco

Geslacht: teef

Geboortedatum: 2022

Grootte: ca 50cm

Beschrijving:

Update 09/2023: Lluna vindt mensen die zij niet kent spannend. In eerste instantie loopt zij weg, waarna zij toch nieuwsgierig komt kijken. Mannen vindt ze heel spannend. Bij een vrouwelijke nieuwkomer laat zij zich na een tijdje zien en wil zij een koekje aannemen. Je moet de tijd nemen haar vertrouwen te winnen. De vrijwilligers die zij kent, is geen probleem, daar loopt ze zo op af.

Nieuwsgierig geworden naar Lluna, wil je meer informatie of haar adopteren, wacht niet langer, stuur een mail naar: info@asieldieren-arca.nl

Update 08/2023: Lluna heeft het asielleven inmiddels goed omarmd, is erg bijgetrokken. Ze heeft geleerd dat zij niet op zo’n pittige manier moet spelen. Volgens de vrijwilligers is zij hierdoor veel liever geworden naar alle honden. Zij is dol op alle vrijwilligers en de vrijwilligers op haar.

Input 05/2023: Vrolijke blije en mooie Lluna, geboren in 2022, is gevonden in El Perello. In het begin was zij nog iets verlegen. Lluna liet zich wel meteen knuffelen en aanraken.

Inmiddels is zij gewend in Arca en is zij een vrolijke open speelse en actief hondje die graag met de andere honden speelt en dol is op mensen. Eerst zat Lluna in een gemengde kennel waar zij door haar pittige manier van spelen, de teefjes ietwat domineerde. Op dit moment zit zij in een kennel met reuen, hetgeen heel erg goed gaat.