Lluna

Ras: kruising

Ras: teef

Geboortedatum: 2015

Grootte: ca 60cm

Beschrijving:

Lluna is 8 jaar geleden als puppy vanuit Arca geadopteerd. Nu is haar baasje is overleden en Lluna is teruggekeerd naar Arca. Lieve mooie Lluna heeft het niet naar haar zin, ze zit de hele dag voor de deur van de kennel. Het lijkt er op dat ze wacht tot haar baasje haar weer komt halen.

Het is heel moeilijk is om Lluna zo verdrietig te zien, het breekt ons hart omdat we weten dat Lluna het erg moeilijk heeft. Een hond kan echt depressief zijn. Lluna deelt haar kennel met reuen en teven waar zij het goed mee kan vinden.

Op het moment van het uitdelen van de snoepjes komt Lluna ook wel even kijken. maar ze keert meteen terug naar de deur. Zij wacht op haar baasje.

Op de laatste foto zie je een Lluna die blij is, geniet bij haar baasje. Dit willen wij haar zo graag weer geven. Wie geeft haar een nieuw thuis? Lluna heeft dringend een gezin nodig, ze heeft iemand nodig die haar helpt weer van het gezinsleven te genieten. Voor meer informatie over Lluna mailt u naar info@asieldieren-arca.nl (input 05/2023)