Loba

Ras: mastin

Geslacht: teef

Geboortedatum: 2019

Grootte: ca 65cm

Beschrijving:

Update 07/2023: Loba is niet meer schuw, zo mooi, ze komt steeds meer los. Loba is een rustige hond, is dol op mensen, houdt van wandelen. Met Loba gaat het goed. Bij Arca heeft ze nog niet met teefjes gezeten. Met reuen is het altijd goed, kan zij het goed mee vinden.

Spelen is iets wat Loba nog niet kent, wellicht is haar dit langzaam te leren. Loba is enorm gegroeid en ze zal geen problemen hebben om zich aan te passen in een huis, zij is dol op mannen en zal graag haar eigen willetje willen proberen door te drijven. Loba is heel kalm en rustig, wordt graag als een koningin behandeld. Geef je Loba duidelijk je grens aan, dan accepteert zij deze en gaat ze volledig voor je, is ze eigenlijk heel blij met de duidelijke grens die je geeft.

Nieuwsgierig geworden naar Loba of wil je meer informatie, stuur een mail naar info@asieldieren-arca.nl.

Update 05/2023: Het heeft vrijdag geregend in Spanje en Loba is nu niet meer wit maar eerder crème kleurig. In Spanje noemen ze dat canela (kaneel kleurig). Loba heeft een bad nodig 🙂

Loba mocht mee wandelen met een van de vrijwilligers. Zij liep netjes mee en genoot hier enorm van.

Input 03/2023: Prachtige mooie rustige lieve Loba van ca 4 jaar oud, is door haar baasje naar Arca gebracht. Haar baasje was dominee, is met pensioen gegaan. Had haar niet meer nodig.

Loba moet wennen aan het leven in het asiel. Desondanks is zij vrij kalm. Wanneer je naar haar toe loopt, kijkt zij even wil wel graag aangehaald worden, is nieuwsgierig. Eigenlijk is zij dol op knuffelen. Loba is gewend aan mensen en in een huis wonen. Ze wil niets liever dan heel snel weer een eigen thuis hebben, waar ze mag knuffelen en liefde mag geven.