Lucas

Ras: kruising

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2019

Grootte: 50-55cm

Beschrijving:

Update 01/2023: Lucas was mee wandelen in Xerta een klein dorpje in de buurt van het asiel. Hij genoot hier enorm van. Liep lekker mee. Wat is hij toch een enorme lieverd.

Prachtige Lucas is in februari 2022 gevonden in Font Nova, een paar kilometer van Arca. Lucas is een lieverd van ca 3 jaar. In het begin vond hij mensen heel spannend, was hij verlegen en liet zich nog niet zo goed aanraken.

Inmiddels gaat dit nu iets beter en durft hij te genieten van het aaien en kroelen, krijgt hij meer vertrouwen in mensen. Lucas kan met reuen en teven. Of hij met katten kan is nog niet bekend.

Wij verwachten dat Lucas eenmaal in een huis wat sneller vooruitgang laat zien, zijn ware lieve aard te zien zal zijn en hij vertrouwen in mensen terug krijgt. Waarschijnlijk zal Lucas in eerste instantie afwachtend en voorzichtig zijn naar vreemden, met de juiste begeleiding verwachten wij dat het goed komt.

Lucas zoekt een baasje die hem begrijpt, hem zijn vertrouwen in de mensen terug geeft. Met hem met veel liefde en geduld het huiselijk leven en de wereld gaat verkennen. Lucas op zijn tempo laat wennen aan zijn nieuwe leven in huis. Voor meer info of reserveren: info@asieldieren-arca.nl (input 08/2022)