Lucas

Ras: kruising mastin

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2019

Grootte: 50-55cm

Beschrijving:

Update 10/2023: Lucas zit momenteel in een kennel met gelijk gestemden. Kom je zijn kennel in, komt hij je meteen begroeten met een vrolijke kwispel. Lucas is dol op knuffelen, wil graag bij mensen zijn, geniet van één op één aandacht.

Lucas zoekt een baasje die hem begrijpt, met hem met veel liefde en geduld het huiselijk leven en de wereld gaat verkennen. Lucas op zijn tempo laat wennen aan zijn nieuwe leven in huis. Voor meer info of reserveren: info@asieldieren-arca.nl

Update 08/2023: Lucas is geen haantje de voorste. Op dit moment zit hij in een kennel met wat meer honden die aandacht opeisen. Je ziet dat Lucas zich dan wat terugtrekt. laat hij de anderen voorgaan, terwijl hij ook graag aandacht wil. Ben je met twee vrijwilligers in de kennel en heb je een op een tijd voor hem, geeft hij zich helemaal over aan een knuffelsessie, waar hij intens van geniet.

Update 05/2023: Lieve prachtige Lucas was geadopteerd in Spanje. Met pijn in het hart brachten de adoptanten hem terug. Hij is ontzettend lief. Lucas woonde op een finca welke niet omheind was en hij op onderzoek ging. De eenden en schapen op de finca vond hij heel interessant, is niet zo’n goede match. Lieve Lucas miste een maatje en heeft een andere hond naast hem nodig.

Update 01/2023: Lucas was mee wandelen in Xerta een klein dorpje in de buurt van het asiel. Hij genoot hier enorm van. Liep lekker mee. Wat is hij toch een enorme lieverd.

Input 08/2022: Prachtige Lucas is in februari 2022 gevonden in Font Nova, een paar kilometer van Arca. Lucas is een lieverd van ca 3 jaar. In het begin vond hij mensen heel spannend, was hij verlegen en liet zich nog niet zo goed aanraken.

Inmiddels gaat dit nu iets beter en durft hij te genieten van het aaien en kroelen, krijgt hij meer vertrouwen in mensen. Lucas kan met reuen en teven. Of hij met katten kan is nog niet bekend.

Wij verwachten dat Lucas eenmaal in een huis wat sneller vooruitgang laat zien, zijn ware lieve aard te zien zal zijn en hij vertrouwen in mensen terug krijgt. Waarschijnlijk zal Lucas in eerste instantie afwachtend en voorzichtig zijn naar vreemden, met de juiste begeleiding verwachten wij dat het goed komt.