Lula

Ras: kruising mastiff labrador retriever

Geslacht: teef

Geboortedatum: 2023

Grootte: verwacht 60-65cm

Beschrijving:

Lula is een mix is ​​van een mastiff en een labrador retriever, ze zal middelgroot/groot worden. Ze is een vrolijke puppy van 5 maanden oud. Lula is zo blij om in Arca te zijn waar zij met meerdere honden kan spelen. Zij wil zo graag spelen dat we haar in onze armen moesten houden om een ​​foto van haar te kunnen maken. Ze is een erg aanhankelijke hond en ze wil gewoon dat je met haar speelt en haar een geweldige tijd bezorgt. Zij is heel sociaal naar andere honden en mensen.

Lula moet, net als elke puppy, alles leren. Bij Arca leren we haar al goede manieren hetgeen zij heel goed oppakt. Lula is gelukkig en geniet van het leven in Arca. Wij denken dat Lula een heel goede gezelschapshond zal zijn en zal genieten van haar eigen plekje in een thuisomgeving. Toen zij bij Arca aankwam was ze wit, nu, na het ontdekken van het zwembad, begint ze chocoladebruin te worden. Zo mooi te zien hoe zij geniet van het leven en zo’n open blije hond is.

Wie geeft deze lieverd haar eigen thuis en wil met haar de wereld verkennen? Nieuwsgierig geworden naar Lula, wil je meer informatie of haar graag een nieuw liefdevol thuis geven, stuur een mail naar info@asieldieren-arca.nl (input 07/2023)