Martinet

Ras: kruising

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2014

Grootte: ca 55-60cm

Beschrijving:

Update 05/2023: Martinet deelt inmiddels een kennel met een aantal langzitters in Arca. Loslopen bleek toch niet zo’n succes. Waarschijnlijk omdat hij altijd slecht en weinig eten heeft gehad kon hij al het lekkere (mensen)eten niet weerstaan. Hij pikte alles weg. Dus voor ieders veiligheid zit hij nu in een kennel. Daar is hij dikke vrienden met Jake, een hond die wat op hem lijkt maar jonger is en veel banger voor mensen. Martinet is gek op mensen en op knuffelen.

Prachtige zachtaardige lieve Martinet, van ca 9 jaar, is door de Mossos de Escuadra naar Arca gebracht. Zijn baasje is, afgezien van zijn alcoholprobleem, gearresteerd en is voor het plegen van diefstal naar de gevangenis gebracht.

Hoe zijn baasje met hem omging is niet bekend. Wat wij wel weten, is dat Martinet op modder leefde. Martinet is een heel onderdanige hond. Wanneer je hem wil aanraken, buigt hij zijn hoofd en gaat liggen. Hij is een en al tederheid, een en al liefde.

Hij heeft in Arca een paar dagen apart gezeten om tot rust te komen en te wennen. Inmiddels leeft hij nu tussen de andere honden die vrij mogen rondlopen in Arca. Martinet heeft geen problemen, hij is gelukkig met zijn leven. Bij de laatste foto’s zie je dat hij eerst moet wennen. Bij de andere foto’s zie je Martinet blij en dankbaar op het terrein van Arca waar hij vrij rond mag lopen.

Wie geeft deze lieverd nog een paar mooie jaren waar hij liefde en een warme mand bij mensen thuis mag ervaren? Meer info of reserveren: info@asieldieren-arca.nl (input 03/2023)