Marty

Ras: kruising

Geslacht: teef

Geboortedatum: 2023

Grootte: verwacht 35cm

Beschrijving:

Update 06/2023: Marty is een pretletter en de meeste brutale van haar zusjes. Zij is ondernemend, neemt het voortouw. Marty is een vrolijk meisje, speelt graag met haar broertjes en zusjes. Wilt u meer informatie of Marty adopteren, haar een eigen thuis geven waar zij verder op mag groeien, dan nodigen wij u uit een mail te sturen naar info@asieldieren-arca.nl.

Input 05/2023: Op 10 mei 2023 werd Arca gebeld door mensen die een nest pups hadden dat ze niet konden houden. Hun hond was, tijdens haar loopse periode, een gezellige reu tegen gekomen. Ze hebben het vast heel gezellig gehad want uiteindelijk werden er een aantal pupjes geboren. Gelukkig mochten ze allemaal bij hun mama blijven. Maar nu zijn ze 8 weken, geboren maart 2023, en kunnen (willen) de mensen ze niet langer houden. Daarom wonen deze pups nu in de puppenopvang.

De teefjes heten Sandy, Betty, Frenchy, Marty en Jan. De reutjes heten Danny, Kenickie en Doody.

De moeder is niet al te groot maar we hebben geen idee van de papa. Het is dus nog lastig om te voorspellen hoe groot de hondjes worden. We verwachten een kleine middenmaat. Laatste foto is van moeder van de pups.

Op dit moment is het nog te vroeg om iets over de karakters van de pups apart wat te zeggen. We zullen daarom in de loop van de tijd de website aanvullen met meer informatie.