Meggy

Ras: kruising

Geslacht: teef

Geboortedatum: 2022

Grootte: verwacht 30-35cm

Beschrijving:

Update 01/2023: Meggy is echt een geweldige hond. Ze is heel evenwichtig. Speelt graag met haar zusjes, is nieuwsgierig, niet te luid of te wild. Meggy heeft zich net als de andere pups erg goed ontwikkeld bij hun nieuwe opvangfamilie. Ze zijn erg aanhankelijk en goed geïntegreerd bij hun nieuwe gezin. Meggy is iets afwachtend naar mannen. Laat je haar rustig wennen, gaat ze vanzelf naar de man toe. Leg er geen druk op.

Bij Meggy is een cheryeye geconstateerd. Met het opereren hieraan wordt gewacht tot zij minimaal zes maanden is. Dit in verband met de narcose en om de technische operatie zo goed mogelijk uit te voeren.

Lieve leuke Meggy is een pupje van 13 weken die samen met haar moeder Trudi en broers Herby, Toni en Muffin door de politie in beslag zijn genomen bij een man die lange tijd op straat heeft geleefd en niet langer voor de honden kon zorgen.

Meggy is een leuke speelse blije pup die goed opgroeit bij haar moeder in het opvanggezin. Zij staat open en blij in het leven.

Wie geeft deze lieverd een liefdevol thuis en gaat samen met haar de wereld verkennen? Meer info of reserveren: info@asieldieren-arca.nl (input 12/2022)