Melo

Ras: mini boxer

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2021

Grootte: 48cm

Beschrijving:

Update 05/2023: Melo is een vrolijke hond die rustig afwacht wat er van hem verwacht of gevraagd wordt. Hij kijkt rustig de kat uit de boom. Het aanlijnen vindt hij vooralsnog heel spannend. Met veel liefde en geduld zijn de vrijwilligers dagelijks bezig hem dit aan te leren. Hij heeft hier nog een weg in te gaan. Hopelijk wint zijn nieuwsgierigheid terrein waardoor hij straks gaat genieten van een gezellige wandeling. Voor Melo zoeken wij een baasje die hem alle tijd geeft hem in zijn tempo te laten wennen. Nieuwsgierig geworden, heb je vragen over Melo of wil je hem adopteren, stuur ons een email naar info@asieldieren-arca.nl.

Input 03/2023: Melo, geboren 2021, was dagenlang aan het bedelen bij de droge geul ter hoogte van Font Nova. Een lief stel heeft hem met een vangkooi gevangen en hem naar Arca gebracht.

Melo is een prachtige mini Boxer. Hij is niet bang voor vreemden, is iets verlegen en voorzichtig. Op dit moment is niet bekend hoe hij is met andere honden, daar hij nu nog alleen zit omdat hij moet wennen aan het asielleven bij Arca en hij blijft eten. Naarmate hij gewend is, zal hij leren dat er voldoende eten is.

Melo is een heel lieve en aanhankelijke hond, houdt van aandacht, is dol op een knuffelen. Binnenkort gaat hij met een van de vrijwilligers wandelen. Melo gaat met stappen vooruit, laat steeds meer zien hoe lief, aanhankelijk, leergierig hij is. Melo vindt de halsband of het tuig nog heel spannend. De vrijwilligers trainen hem nu dagelijks, zodat hij straks de halsband of tuigje niet eng meer vindt. Melo is een ontzettend blij ei, die dol is op de vrijwilligers.