Meri

Ras: kruising

Geslacht: teef

Geboortedatum: 2011

Grootte: 27cm

Beschrijving:

Update 08/2033: Wat is het toch geweldig te zien hoe blinde Meri zich redt in het asiel. Ondanks haar blindheid staat zij vol vertrouwen in het leven, iedere vrijwilliger komt ze blij tegemoet en wil zij lekker geknuffeld worden.

Voor Meri zoeken we een lieve baas die om kan gaan met haar blindheid, haar een goede oude dag wil geven, waar ze niets meer hoeft dan alleen te genieten. Gezien haar leeftijd geldt voor Meri het aangepaste adoptie bedrag van € 280,00. Nieuwsgierig geworden, heb je vragen over Meri of wil je haar adopteren, stuur een mail naar info@asieldieren-arca.nl

Input 05/2023: Op 13 mei 2023 kwamen er 3 kleine, oude hondjes binnen bij Arca. Hun baasje is overleden en er is geen familie die voor hen kon zorgen. Bij binnenkomst waren zelfs hun namen niet bekend. Van de vrijwilligers in Arca hebben zij meteen mooie namen gekregen.

Een van hen is Meri, een vriendelijk en rustig blind meisje dat lief is voor mensen en het ook goed kan vinden met andere honden. Meri is dol op knuffelen. Zo ontroerend te zien, hoe zij zich redt in het asiel, een voor haar totaal vreemde omgeving.

Op 14 mei mocht zij meteen mee naar het olie festival in Jesus, een klein plaatsje in de buurt van Arca. Hier mag Arca elk jaar een paar honden voorstellen die ter adoptie zijn. Meri was de gelukkige die gezellig mee mocht. Zij genoot hier zichtbaar van, heeft dit super gedaan. Meri was heel blij met de steun van de vrijwilligers die haar met liefde oppakten.

Uit bloedonderzoek is gebleken dat Meri positief is getest Leishmania. Hier leest u daar meer over. Meri valt in categorie 3 die wordt beschreven. Zij wordt hiervoor inmiddels behandeld.