Meri

Ras: kruising

Geslacht: teef

Geboortedatum: 2011

Grootte: 27cm

Beschrijving:

Op 13 mei 2023 kwamen er 3 kleine, oude hondjes binnen bij Arca. Hun baasje was overleden en er was geen familie die voor hen kon zorgen. Zelfs hun namen zijn niet bekend. Daarom hebben ze van Arca mooie namen gekregen.

Een van hen is Meri, geboren ca 2011. Zij is blind. Meri is een vriendelijk en rustig meisje dat lief is voor mensen en het ook goed kan vinden met andere honden. Meri is dol op knuffelen.

Op 14 mei mocht zij meteen mee naar het olie festival in Jesus, een klein plaatje in de buurt van Arca. Hier mag Arca elk jaar een paar honden voorstellen die ter adoptie zijn. Meri heeft het daar super gedaan. Zij was heel blij met de steun van de vrijwilligers die haar met liefde oppakten.

Voor Meri zoeken we een lieve baas die om kan gaan met haar blindheid, haar een goede oude dag wil geven, waar ze niets meer hoeft dan alleen te genieten. Gezien haar leeftijd geldt voor Meri het aangepaste adoptie bedrag van € 280,00. Meer info of reserveren: info@asieldieren-arca.nl (input 05/2023)