Miércoles

Ras: podenco

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2015

Grootte: 65cm

Beschrijving:

Update 01/2023: Miércoles was gezellig met de vrijwilligers mee wandelen. Hij genoot hier enorm van, keek nieuwsgierig om zich heen. Liep lekker mee aan de riem.

Update 11/2022: Vergeleken met vorig jaar is Miércoles enorm opgeknapt. Hij komt zelf naar je toe om knuffels te halen en geniet van aandacht, is daarbij rustig en bescheiden. Hij vindt het heerlijk te spelen met de andere honden in de kennel en dan rent hij blij rond. Ook ligt hij graag te chillen in het zonnetje. Miércoles kan niet met katten geplaatst worden.

Inmiddels is gebleken dat Miércoles positief is getest op Leishmania. Hier leest u daar meer over. Miércoles valt in categorie 2 die wordt beschreven.

Miércoles is eind september 2021 door de politie weggehaald bij zijn eigenaar. Hij heeft het daar waar hij vandaan komt erg zwaar gehad, hij is erg mager en heeft verschillende onverzorgde wonden en littekens.

Inmiddels zijn we een aantal dagen verder en zie je langzaam weer een glimlach op zijn gezicht verschijnen. Ook komt er langzaam een hele zachtaardige hond tevoorschijn die het stiekem toch best wel lekker vindt om geaaid te worden. Miércoles mist wat tanden, vermoedelijk komt dat door het knagen op tralies of stenen.

Wie geeft deze enorme lieverd een eigen thuis waar hij mag gaan genieten van een huiselijk leven? Meer info of reserveren: info@asieldieren-arca.nl (input 09/2021)