Milow

Ras: kruising

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2022

Grootte: verwacht 30-35cm

Beschrijving:

Update 08/2023: Milow trekt zich op aan Toby. Wanneer Toby een voertje komt halen, komt Milow ook. In eerste instantie wacht hij even af wanneer een vrijwilliger in zijn kennel komt. Blijf je een tijdje zitten, komt hij voorzichtig naar je toe.

Nieuwsgierig geworden naar Milow, wil je meer informatie of hem adopteren en samen met hem de wereld verkennen, stuur een mail naar info@asieldieren-arca.nl

Update 04/2023: Milow is inmiddels een jonge hond van ca 7 maanden. Hij wacht af, moet nog heel veel leren. Milow past niet in een druk gezin. Wie wil met hem met veel geduld en het liefst met een stabiele andere hond de wereld verkennen en realiseert zich dat Milow een rugzakje heeft waar je met heel veel tijd en geduld langzaam een prachtige mooie band mee op kan bouwen?

Input 12/2022: Lieve leuke Milow is een pupje, geboren september 2022, die samen met zijn moeder Mimi (inmiddels geadopteerd) en zijn zussen Ginger en Hetty door de politie in beslag zijn genomen bij een man die lange tijd op straat heeft geleefd en niet langer voor de honden kon zorgen.

Milow is een leuke speelse blije pup die goed opgroeit bij zijn moeder in het opvanggezin. Hij staat open en blij in het leven.