Misty

Ras: kruising

Geslacht: teef

Geboortedatum: 2023

Grootte: verwacht 45-50cm

Beschrijving:

Op 18 februari kreeg Arca een telefoontje van Seprona. In de stad Arnes is een hond opgedoken met 4 puppy’s, Misty, Sasha, Lulu en Ranger. Op 19 maart zijn de pups opgehaald. Helaas is de moeder nog niet gevangen. De pups zijn meegenomen, daar zij ondervoed waren en symptomen van onderkoeling hadden (het sneeuwt in Arnes).

Het zijn drie teefjes en een reutje van ca 1 maand oud. Hopelijk is moeder snel te vangen. In de ontlasting van de pups is geconstateerd dat er resten van olijfbotten, olijfbladeren en kleine stukjes hout zaten. Betekent dat de pups echt honger hadden. Eenmaal in het asiel hebben zij twee borden pap gegeten en zijn daarna in slaap gevallen.

Misty is één van hen is de grootste, geboren februari 2023, de meeste actieve en haantje de voorste. Zij komt als eerste naar je toe. Alle vier de pups zijn speelse onbevangen open hondjes.

Wie geeft deze lieverd haar eigen warme mand waar zij verder op mag groeien en gaat met haar de wereld verkennen? Voor meer info of reserveren: info@asieldieren-arca.nl (input 03/2023)