Moncho

Ras: kruising

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2016

Grootte: 15-20cm

Beschrijving:

Update 12/2022: Moncho is een heel slim hondje, geniet van hersenwerk. Hij heeft snel door wat er van hem verwacht wordt. Tijdens het wandelen is hij heel vrolijk en zelfverzekerd. Moncho loopt graag voorop. Aan de lijn lopen is hij niet gewend, hij zig zagt nog wat aan de lijn. Hij is hier goed in aan te sturen. Moncho is een leuk vrolijk open hondje.

Moncho is een reutje van 6 jaar. Zijn baasje heeft in verband met echtscheiding moeten besluiten van de 10 honden er 5 te herplaatsen. Moncho is samen met Rita en Garrin naar Arca gebracht.

Moncho is eerder samen met zijn moeder ter adoptie aangeboden. Beiden zaten aan de ketting en blaften naar de kat. Dat was de reden dat hij weg moest samen met zijn moeder Lua. Inmiddels kan Moncho bij zijn huidige baasje prima met de kat in huis. Buiten blijft hij blaffen naar katten. Lua in inmiddels geadopteerd in Nederland.

Moncho is een aanhankelijk hondje die dol is op mensen. Alle mensen vindt hij leuk, loopt er heel open en blij op af. Moncho is zindelijk en gewend om buiten zijn behoefte te doen. Moncho is wat te zwaar en zal wat af moeten vallen.

Inmiddels is gebleken dat Moncho positief is getest op Leishmania. Hier leest u daar meer over. Moncho valt in categorie 2 die wordt beschreven.

Wie geeft dit vrolijke ventje een eigen warme mand in een liefdevol thuis? Meer info of reserveren: info@asieldieren-arca.nl (input 10/2022)