Moxito

Ras: kruising

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2021

Grootte: ca 40cm

Beschrijving:

Update 08/2023: Moxito is een heel vrolijk en open hondje. Kom je zijn kennel in, komt hij gelijk naar je toe, is blij met alle aandacht van de vrijwilligers. Komt lekker bij je knuffelen. Moxito is heel sociaal naar alle honden, reuen en teven.

Nieuwsgierig geworden naar Moxito, wil je meer informatie of hem adopteren, stuur een mail naar info@asieldieren-arca.nl

Input 04/2023: Moxito heeft samen met Drac tijden rondgezworven. Gelukkig waren er mensen die zich om hen bekommerden en hun best bleven doen hen te vangen. Eindelijk na een jaar is het gelukt en zijn Moxito en Drac gevangen en naar Arca gebracht. Waar zij niet langer op zoek hoeven naar eten en drinken, dit staat voor hen klaar en zij genieten van de aandacht van de vrijwilligers.

 

Zo bijzonder en mooi te zien dat Moxito ondanks het zwerven en weinig contact met mensen, heel aanhankelijk en dol op mensen is. Lekker wandelen aan een tuigje of riem is hij nog niet gewend. De vrijwilligers zijn hem dit nu met veel geduld aan het leren.