Nacho

Ras: podenco

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2019

Grootte: 40-45cm

Beschrijving:

Update 11/2023: Nacho mocht mee wandelen met de vrijwilligers. Hij genoot hier zichtbaar van. Met zijn tuigje om wandelde hij lekker voorwaarts mee, keek lekker om zich heen en snuffelde in het rond.

Wie geeft deze lieverd zijn eigen warme mand? Nieuwsgierig geworden naar Nacho, wil je informatie of hem adopteren, stuur een mail naar info@asieldieren-arca.nl

Update 08/2023: Nacho heeft al vele kennelgenootjes zien komen en gaan, waaronder zijn moeder en broer. Wanneer wordt hij gezien en kan hij naar zijn forever home? Nacho is blij met de aandacht van vrijwilligers, geniet hier van. Zodra je zijn kennel in komt, komt hij je begroeten met een vrolijke kwispel.

Update 02/2023: Nacho (nu 4 jaar) heeft inmiddels meer zelfvertrouwen, gelooft weer in de mens. Hij heeft een gezin nodig die hem met geduld en liefde het leven thuis laat ervaren.

Input 03/2021: Begin maart werd Arca gebeld door de dierenpolitie met de vraag of ze mee wilden helpen bij een jager. Deze jager behandelde zijn honden slecht en ze hadden hem zover gekregen dat hij drie van de negen honden afstond. Deze drie honden zijn naar arca gegaan, op de anderen wordt toegezien dat hun leefomstandigheden verbeteren en zo niet, dan komen ze alsnog naar arca. Neska is zijn moeder en Ivan zijn broer.

Nacho is een van de drie. Hij is een leuk 2 jarig podenco reutje. De vrijwilligers van het asiel omschrijven hem als een lieve en sociale hond en hij speelt graag met zijn broertje. Naar mensen toe is hij wel nog wat afwachtend. Nacho komt bij een jager vandaan, dus de kans dat hij een goed ontwikkeld jachtinstinct heeft is groot. En we weten dan ook niet of hij in de toekomst los gaat kunnen lopen, ook niet na training.