Nestor

Ras: kruising

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2022

Grootte: verwacht 55cm

Beschrijving:

Update 03/2023: Mooie lieve vrolijke Nestor is in Nederland te bezoeken bij Stg Rijpickerwaard. Hij is een ontzettend leuk open en vrolijk ventje die heel blij in het leven staat. Wie geeft deze lieverd zijn eigen warme mand en gaat met hem de wereld verkennen?

Update 02/2023: Nestor, geboren april 2022, mocht met een vrijwilligster mee naar het strand. Hij genoot hier enorm van, lekker pootje baden en graven in het zand. Met de auto mee vond hij ook een feestje. Nestor is inmiddels een leuke puber van 10 maanden.

Nestor is in juli 2022 samen met zijn broertje en zusje (beiden inmiddels geadopteerd) gevonden in de Más de Barberans (Tarragona) door een oplettende fietser. Zij liepen met zijn drietjes midden op de weg. Hij was toen 8 weken en zat in de puppy opvang.

Inmiddels is Nestor een puber van 7 maanden. Hij is een heel sociaal, open, lief en knuffelig mannetje. Vanuit de puppy opvang is hij nu geplaatst in het asiel van Arca. Hij past zich goed aan, speelt graag met de andere honden. Komt een van de vrijwilligers binnen dan kijkt hij even de kat uit de boom, gaat de vrijwilliger door de hurken word je liefdevol besprongen en wil hij graag geknuffeld worden.

Wie gaat met Nestor de wereld verkennen en geeft deze lieverd zijn eigen thuis waar hij verder op mag groeien? Meer info of reserveren: info@asielhonden-arca.nl (input 12/2022)