Nestor

Ras: kruising

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2022

Grootte: 50cm

Beschrijving:

Update 08/2023: Nestor is inmiddels helemaal gewend bij zijn opvangbaasjes en voelt zich er volledig op zijn gemak, is heel aanhankelijk. Elke ochtend komt hij zijn opvangbaasjes met een vrolijke en opgewekte kwispel begroeten. Langzaam gaat hij wennen aan nieuwe mensen. Waar hij eerder bij de opvangbaasjes op de dijk in de ankers ging wanneer er mensen op de dijk hem passeerde, kijkt hij nu nieuwsgierig naar hen om. Nestor voelt zich sneller thuis wanneer er een stabiele andere hond aanwezig is, waar hij zich aan op kan trekken.

Wie geeft deze lieverd zijn forever home en gaat met hem in zijn tempo de wereld verkennen? Voor meer informatie Asielhonden | Stichting Rijpickerwaard

Update 07/2023: Nestor, net een jaartje jong, werd steeds afwachtender is het asiel. Gelukkig is hij in de opvang bij een van de vrijwilligers. Hier geniet hij enorm van het huiselijk leven, is een open blije hond die aanhankelijk is naar zijn opvangbaasjes. Gaat lekker mee wandelen, loopt netjes mee, kan het heel goed vinden met de 5 honden van het opvanggezin. Zoals een podenco betaamt komt de enorme leuke clown in hem naar boven. Hij is zo leuk, zo intelligent. Ook leert hij lekker spelen. De opvangbaasjes omschrijven hem als een heerlijke leuke aanhankelijke puber die graag wil leren en knuffelen heeft uitgevonden.

Update 05/2023: Lieve vrolijke Nestor was vandaag met de vrijwilligers op de speelweide. In eerste instantie kijkt hij even de kat uit de boom, is hij  iets afwachtend. Nadat hij kennis heeft gemaakt, geeft hij zich volop over aan het spelen op de speelweide. Nieuwe situaties vindt Nestor even spannend, ga je dit rustig met hem aan, vertrouwt hij je snel en loopt hij met je mee. Nestor is dol op knuffelen en spelen.

Update 03/2023: Mooie lieve vrolijke Nestor is in Nederland te bezoeken bij Stg Rijpickerwaard. Hij is een ontzettend leuk open en vrolijk ventje die heel blij in het leven staat.

Update 02/2023: Nestor, geboren april 2022, mocht met een vrijwilligster mee naar het strand. Hij genoot hier enorm van, lekker pootje baden en graven in het zand. Met de auto mee vond hij ook een feestje. Nestor is inmiddels een leuke puber van 10 maanden.

Input 12/2022: Nestor is in juli 2022 samen met zijn broertje en zusje (beiden inmiddels geadopteerd) gevonden in de Más de Barberans (Tarragona) door een oplettende fietser. Zij liepen met zijn drietjes midden op de weg. Hij was toen 8 weken en zat in de puppy opvang.

Inmiddels is Nestor een puber van 7 maanden. Hij is een heel sociaal, open, lief en knuffelig mannetje. Vanuit de puppy opvang is hij nu geplaatst in het asiel van Arca. Hij past zich goed aan, speelt graag met de andere honden. Komt een van de vrijwilligers binnen dan kijkt hij even de kat uit de boom, gaat de vrijwilliger door de hurken word je liefdevol besprongen en wil hij graag geknuffeld worden.