Nevo

Ras: podenco

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2021

Grootte: ca 40cm

Beschrijving:

Update 09/2023: Nevo is een van de honden waar je zo blij van wordt. Hij komt je met een vrolijke kwispel begroeten wanneer je zijn kennel in komt. Komt lekker bij je knuffelen, wil lekker spelen.

Nieuwsgierig geworden, wil je meer informatie over Nevo of hem graag een nieuw liefdevol thuis geven, stuur een mail naar info@asieldieren-arca.nl

Input 07/2023: Nevo is nieuw bij Arca. Hij is gevonden in Aldover, jammer genoeg is niemand hem komen ophalen. Nevo is een vrolijk open hondje, kan goed overweg met alle honden, reuen en teven. Hij vindt het leuk om al zijn kennelgenootjes kusjes te geven, dat deed hij toen hij bij Alex zat en nu bij een oude oma waarmee hij de kennel deelt.

Hij is erg aanhankelijk naar mensen en houdt van spelen met speelgoed. Nevo houdt zo veel van zijn speelgoed dat hij ze onder de caravan bewaart zodat niemand ze aanraakt en hij er later mee kan spelen. Hij doet hetzelfde als ze snoepjes of lekkers uitdelen, hij begraaft ze zodat hij ze later in alle rust kan opeten.

Vrijwilligster Susi schrijft: “Als ik deze dingen zie, word ik zo blij. Het is zo schattig om het verstoppen van voertjes, het kusjes geven aan kennelgenootjes door Nevo te zien. Ik heb weinig foto’s van Nevo omdat ik het zo fascinerend vind hem zo in zijn kennel bezig te zien, het alleen in me opkomt om er video’s van te maken. Ik denk dat Nevo een van die honden is waarmee je alles kunt delen, je een maatje voor het leven aan hem krijgt.