Nit (gereserveerd)

Ras: kruising

Geslacht: teef

Geboortedatum: 2020

Grootte: 52cm

Beschrijving:

Update 01/2023: Met Nit is een kattentest gedaan. Zij is met vlag en wimpel geslaagd. Nit kijkt niet naar de kat om.

Update 12/2022: Nit is met de vrijwilligers mee geweest naar de stad Tortosa. Zij vond dit geweldig, genoot hier enorm ervan. Zij liep lekker mee en keek blij en nieuwsgierig om zich heen.

Dit lieve meisje heeft niet zoveel geluk gehad in haar jonge leventje. Sinds maart 2022 zit zij in het asiel van Arca. Nit werd vastgebonden op het strand gevonden. Eerder belde de politie van Armetlla de Mar Arca om Nit te gaan zoeken. De dag nadat Arca haar gevonden hadden, kreeg Arca bericht van Seprona dat Nit onder curatele staat omdat er een strafrechtelijk onderzoek loopt naar het achterlaten van Nit.

Nit blijkt in een opwelling en cadeau voor de kinderen gekocht te zijn. Als pup was zij geliefd, naarmate zij opgroeide keken de kinderen niet meer naar haar om. De laatste maanden bij dit gezin heeft zij compleet geïsoleerd buiten op het balkon opgesloten gezeten. De stiefvader was dit beu en heeft Nit vastgebonden achtergelaten op het strand. Deze man wacht op zijn proces en strafrechtelijke veroordeling wegens achterlating van Nit.

Gelukkig is Nit door de politie vrijgegeven voor adoptie. In eerste instantie was zij wat afwachtend maar inmiddels heeft zij het vertrouwen in de mens weer teruggevonden, is deze lieverd dol op knuffelen en komt zij deze ook bij je halen.

Wie geeft deze lieverd haar gouden mand en gaat samen met haar de wereld ontdekken, laat haar zien dat het leven is huis wel mooi en liefdevol is? Meer info of reserveren: info@asieldieren-arca.nl (input 08/2022)