Oliver/Olivier

Ras: kruising

Geslacht: reu

Grootte: volwassen 50-55cm

Geboortedatum: 2021

Beschrijving:

Opal, Olympia en Oliver zijn samen met nog een pupje (in spanje geadopteerd) gevonden toen ze een week of 8 oud waren. Ze zijn daarna opgegroeid in een pleeggezin en worden daar gesocialiseerd.

Oliver is een vrolijke stoere pup die lekker de wereld aan het ontdekken is. Hij speelt graag met zijn zussen en de andere honden in het gastgezin. Er zit in Oliver duidelijk boxerbloed, verder waarschijnlijk ook nog wat labrador en podenco. De verwachting is dat hij zal uitgroeien tot een flinke middelmaat van 20-25kg.

Update 04-2022: Olivier is een vrolijke energieke jonge hond. Hij begroet je altijd met een vrolijke kwispel en wil graag bij je zijn. Olivier is dol op knuffelen. Hij is dol op lekker wandelen, is sociaal naar alle honden, speelt graag met andere honden. Olivier loopt heel netjes mee aan de riem. Tijdens het wandelen houdt hij graag contact met je en kijkt je regelmatig aan. Olivier is een jonge hond die graag leert, een cursus zal hij geweldig vinden. Hij is vooral een blij ei die volop van het leven geniet, alles leuk vindt. Olivier is dol op hondenkoekjes daar doet hij alles voor. Wie geeft deze lieverd een eigen warme mand waar hij verder op mag groeien? Olivier is in Nederland te bezoeken bij stg Rijpickerwaard.