Paula

as: podenco

Geslacht: teef

Geboortedatum: 2020

Grootte: 55cm

Beschrijving:

Update 12/2022: Lieve mooie Paula zoekt inmiddels schoorvoetend de vrijwilligers op en wil zich laten aaien. Dat is al een enorme vooruitgang. Door wat zij allemaal mee heeft gemaakt, heeft zij waarschijnlijk verlatingsangst en laat zij sloopgedrag zien omdat zij in paniek raakt en niet weet wat te doen wanneer zij alleen gelaten wordt. Met veel geduld en hele kleine stapjes is dit wellicht te leren. Paula is gebaat bij een gezin waar altijd iemand thuis is en haar in haar tempo haar vertrouwen geeft. Wellicht dat zij dan in de toekomst even alleen kan zijn.

Het heeft lieve mooie Paula nog niet zo meegezeten in haar jonge leven. Zij strompelde door de straten met veel pijn aan haar voorpoten. Gelukkig is Paula gevonden door de politie en hebben zij haar naar Arca gebracht. Waar snel bekend werd dat zij twee gebroken voorpoten had en meteen is geopereerd.

Paula had niet zoveel vertrouwen in mensen en met veel liefde en geduld is zij hersteld van haar botbreuken in haar voorpoten en gaat ze langzaam de mensen weer vertrouwen.

Zij is in Spanje geadopteerd. Helaas is zij teruggekomen daar de familie niet langer voor haar kon zorgen. Paula heeft inmiddels veel meer zelfvertrouwen en verstopt zich niet meer zoveel in haar kennel. Zij voelt zich goed bij honden die een rustige energie hebben. Paula kan bij katten geplaatst worden.

Voor Paula zoeken we een stabiel gezin die haar de tijd geeft om in haar tempo te wennen. Zodra zij zich veilig voelt, geeft Paula zich helemaal over en komt zij lekker bij je knuffelen. Wie geeft deze lieverd haar forever home en gaat met haar de wereld verkennen? Meer info of reserveren: info@asieldieren-arca.nl (input 07/2022)