Pedro

Ras: bodeguero

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2020

Grootte: 40cm

Beschrijving:

Update 08/2023: Pedro is een heel sociaal en vrolijk hondje. Hij is een van de honden die in Arca binnen het terrein los rondlopen, niet in een kennel zitten. Pedro kan het met alle honden, reuen en teven goed vinden. Wanneer vrijwilligers bij Arca aankomen, loopt hij om je heen en hoopt dat je hem ziet. Hij pakt iedereen met zijn lieve looks in. Pedro is een enorme knuffelkont, is dol op mensen.

Nieuwsgierig geworden naar Pedro, wil je meer informatie of hem graag een nieuw liefdevol thuis geven, stuur een mail naar info@asieldieren-arca.nl

Input 06/2023: Is er iemand die een super lieve jonge hond wil? In Arca hebben we Pedro, een bodeguero van ongeveer 40 cm pure liefde, sympathie en vrolijkheid. Hij kan goed opschieten met reuen en teven. Pedro werd gevonden in Ametlla de Mar en is gelukkig naar het asiel gebracht.

Gisteren heeft hij zijn eerste wandeling gemaakt. In het begin bleef hij heel dichtbij, bijna vastgeplakt aan je been. Beetje bij beetje kreeg hij vertrouwen, durfde lekker rond te lopen en genoot van de wandeling en het snuffelen. Zo mooi te zien dat ondanks hij waarschijnlijk slecht behandeld is, vertrouwen in mensen heeft. Zoals de meeste bodegueros betaamt, schijnt ook Pedro een kampioen ratten/muizenvanger te zijn.