Peluso

Ras: kruising

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2020

Grootte: 50cm

Beschrijving:

Deze knappe kerel van ca 3 jaar is gevonden in Aldea. Hij is een heel aanhankelijke lieve hond. Momenteel zit hij met 2 reuen en een teef in een kennel, wat heel goed gaat.

Lieve Peluso is een heel gehoorzame hond die in is voor een leuke gezellige wandeling. Mooie Peluso begrijpt de hondentaal heel goed, gaat goed om met zijn kennelgenootjes.

In mei 2022 is Peluso geadopteerd geweest in Spanje. De adoptanten hebben hem teruggebracht omdat zij aangaven dat Peluso niet kon wennen in de stad, overprikkeld raakte door het lawaai om hem heen. Na terugkomst bij Arca zagen wij een hond die nerveus was. Wellicht hebben adoptanten zijn gevoelige karkater niet geheel begrepen. Gelukkig herstelde hij snel en zien wij nu in Arca weer de leuke open vrolijke blije hond. Wij zien Peluso liever  bij wat oudere kinderen niet bij hele jonge kinderen, tenzij zij honden gewend zijn.

Peluso is een gevoelige zachtaardige intelligente vrolijke blije hond die geniet van aandacht. Hij ligt graag bij je, is leergierig, dol op knuffelen. Kom je de kennel binnen komt hij je met een vrolijke kwispel tegemoet.

Wie geeft deze lieverd zijn gouden mand en gaat samen met hem de wereld verkennen? Je krijgt een maatje voor het leven aan Peluso. Meer info of reserveren: info@asieldieren-arca.nl (input 03/2023)