Peter

Ras: kruising maneto

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2013

Grootte: 27cm

Beschrijving:

Update 05/2023: Soms is het ook voor de vrijwilligers goed om eens te gaan wandelen met een hond als Peter! Het was de eerste keer dat hij mee mocht. Hij deed het in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier. Daardoor heeft hij er van genoten, maar de vrijwilliger die met hem wandelde ook. Zij zegt: “Hondjes als Peter laten ons realiseren dat niet alles snel en gehaast moet.”

Op 13 mei 2023 kwamen er 3 kleine, oude hondjes binnen bij Arca. Hun baasje was overleden en er was geen familie die voor hen kon zorgen. Zelfs hun namen zijn niet bekend. Daarom hebben ze van Arca mooie namen gekregen.

Een van hen is Peter, geboren ca 2013. Peter is een vriendelijk en rustig mannetje dat lief is voor mensen en het ook goed kan vinden met andere honden. Peter is dol op knuffelen.

Op 14 mei mocht hij meteen mee naar het olie festival in Jesus, een klein plaatsje in de buurt van Arca. Hier mag Arca elk jaar een paar honden voorstellen die ter adoptie zijn. Peter heeft het daar super gedaan.

Voor Peter zoeken we een lieve baas die hem een goede oude dag wil geven. Gezien zijn leeftijd geldt voor Peter het aangepaste adoptie bedrag van € 280,00. Meer info of reserveren: info@asieldieren-arca.nl (input 05/2023)