Pibe

Ras: kruising breton heidelwachtel

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2018

Grootte: 48cm

Beschrijving:

Pibe is een goed voorbeeld van de wil om te overleven en het behouden van vertrouwen in de mens. Dit mannetje, geboren rond 2018 heeft niet zo veel geluk gehad in zijn leven. Tot nu!

Pibe leefde in eerste instantie in een pakhuis. Tot de eigenaren het zat waren om daar steeds schoon te moeten maken. Toen hebben ze hem aan een ketting buiten gelegd, zonder bescherming tegen de zon of de regen.

Een dapper en lief mens heeft hem steeds stiekem voorzien van schoon water en eten. Tot deze anonieme weldoener alle moed bij elkaar geraapt had en Pibe heeft los gemaakt en naar Arca heeft gebracht. Wat een held. Gelukkig kent Spanje ook hele goede mensen.

En nu zit Pibe in Arca. Hij kan het goed vinden met reuen en teven en is gek op aandacht van de vrijwilligers. Die zijn ook allemaal gek op hem en komen graag even in zijn kennel om met hem te spelen of te knuffelen.

Omdat Pibe niet ‘legaal’ in Arca is gekomen kan hij in Spanje niet worden geadopteerd. Daarom zoeken wij nu de perfecte adoptanten voor deze knappe jongen die hem een eigen warme mand willen geven. Voor meer informatie kunt u mailen naar¬†info@asieldieren-arca.nl (input 05/2023)