Pol

Ras: kruising

Geslacht: reu

Geboortedatum: 2013

Grootte: 27cm

Beschrijving:

Update 08/2023: Pol is een heel open en vrolijk hondje die dol is op mensen. Wanneer vrijwilligers zijn kennel binnenkomen, worden zij kwispelend verwelkomt. Zo mooi en aandoenlijk te zien hoe hij zich over blinde Meri ontfermt.

Voor Pol zoeken we een lieve baas die hem een goede oude dag wil geven. Gezien zijn leeftijd geldt voor Pol het aangepaste adoptie bedrag van € 280,00. Nieuwsgierig geworden, heb je vragen over Pol of wil je hem adopteren, stuur een mail naar  info@asieldieren-arca.nl

Input 05/2023: Op 13 mei 2023 kwamen er 3 kleine, oude hondjes binnen bij Arca. Hun baasje is overleden en er is geen familie die voor hen kon zorgen. Bij binnenkomst waren zelfs hun namen niet bekend. Van de vrijwilligers in Arca hebben zij meteen mooie namen gekregen.

Een van hen is Pol, een een vriendelijk en rustig mannetje die lief is voor mensen en het ook goed kan vinden met andere honden. Pol is dol op knuffelen. Zo mooi om te zien, Pol zorgt met liefde en vol overgave voor blinde Meri. In de dierenwereld zie je dat dieren elkaar helpen.

Op 14 mei mocht hij meteen mee naar het olie festival in Jesus, een klein plaatsje in de buurt van Arca. Hier mag Arca elk jaar een paar honden voorstellen die ter adoptie zijn. Pol was de gelukkige die gezellig mee mocht. Hij genoot hier zichtbaar van, heeft dit super gedaan.